Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixPremerehttp://www.ipexgroup.com/Online GedruktCEWE PrintDrukwerk Boyshttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • The making of the Máxima 50 jaar postzegel

  BEDRIJVEN - In het artikel ‘’Eervolle opdracht voor Studio Maud van Rossum”, dat in de zomer van 2021 in Printmedianieuws verscheen, ging de ontwerpster op verzoek van de redactie wat dieper in op het ontwerpproces van de postzegel die uitgegeven zou worden ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van koningin Máxima op 17 mei 2021.

 • WeTransfer terughoudend over eigen waarde op beurs

  FINANCIEEL - Het bedrijf zei vandaag in het FD dat de waardering bij beursgang volgende week vrijdag waarschijnlijk zal uitkomen op een bedrag tussen 629 en 716 miljoen euro. Dat is aanzienlijk minder dan eerdere speculaties, waarbij werd gesproken over een waarde tussen 1,1 en 1,9 miljard euro.

 • Inschrijving Sign+ Award 2022 geopend

  De inschrijving voor de Sign+ Award 2022 is geopend. Laat via deze tweejaarlijkse vakwedstrijd zien tot welke unieke creaties jouw bedrijf in staat is en hoe innovatief de branche is. Let’s impress! Het bericht Inschrijving Sign+ Award 2022 geopend verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Oproep voor SI’BON trendonderzoek 2021

  Brancheorganisatie SI’BON voert haar jaarlijkse trendonderzoek uit. Het meten van de temperatuur heeft als doel trends te herkennen en input te bieden voor strategische besluiten. Het bericht Oproep voor SI’BON trendonderzoek 2021 verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Epson wint drie BLI Wide Format Pick Awards

  Drie van Epson's nieuwste SureColor-grootformaatprinters zijn onderscheiden met de Buyers Lab (BLI) 2022 Wide Format Pick Awards. Dat gebeurde in de categorie signage. Het bericht Epson wint drie BLI Wide Format Pick Awards verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Online Print Symposium met inspirerend programma

  EVENEMENT - Het Online Print Symposium #OPS2022, georganiseerd door Zipcon, is de Duitse 'tegenhanger' voor het door het VIGC georganiseerde Benelux Online Print Event in Antwerpen op 8 juni van dit jaar. Bezoek je beide events, dan ben je voor geheel Europa goed op de hoogte van het internationale online print speelveld. De preview.

 • Zo kwam de heropening van de kappersbranche na de lockdown tot stand

  Sinds 15 januari mogen kappers weer aan het werk. De ANKO heeft hier – samen met vele anderen! – hard voor geknokt. Maar hoe ziet zo’n strijd voor heropening er eigenlijk uit? Wat gebeurt er dan allemaal?Een volledig overzicht zou te ver voeren, maar om u een indruk te geven leest u hieronder wat er […] Het bericht Zo kwam de heropening van de kappersbranche na de lockdown tot stand verscheen eerst op Elma.

 • KVGO organiseert webinar over de AVG

  In de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn de belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens vastgelegd. Bedrijven moeten zich houden aan de AVG, in de volksmond vaak aangeduid als privacywet. Om de leden daarbij te helpen, organiseert het KVGO samen met de Stichting AVG voor verenigingen een webinar.

 • KVGO organiseert webinar over de AVG

  In de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn de belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens vastgelegd. Bedrijven moeten zich houden aan de AVG, in de volksmond vaak aangeduid als privacywet. Om de leden daarbij te helpen, organiseert het KVGO samen met de Stichting AVG voor verenigingen een webinar.

 • Avery Dennison acquireert Rietveld (RTVPRINT)

  Avery Dennison heeft Rietveld (RTVPRINT) overgenomen. Het bedrijf in Zoeterwoude is full-service provider van verfraaiing en applicatie- en printmethoden voor sportkleding en merkartikelen. Het bericht Avery Dennison acquireert Rietveld (RTVPRINT) verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws