Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixPremerehttp://www.ipexgroup.com/Online GedruktCEWE PrintDrukwerk Boyshttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Waarom lid van ‘leveranciersvereniging’ VLGA?

  TOELEVERANCIERS - Over het geven van een antwoord op deze vraag hoeft Fred Brouwer, voorzitter van de VLGA, niet lang na te denken: ‘Aan de ene kant omdat brancheverenigingen uiteenlopende diensten aanbieden en aan de andere kant omdat het een platform is waarin veel zaken samenkomen. En niet te vergeten, de mogelijkheid om informatie en ervaringen met elkaar te delen’.

 • Textiel spansysteem Comhan

  Comhan Holland presenteerde op Viscom in Düsseldorf een aantal nieuwe profielen; een stevig modulair textielspansysteem en een profiel voor lichtbakken. Het bericht Textiel spansysteem Comhan verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Belastingdienst: ZZP’ers controleer aangifte

  Zo'n 379.000 zzp’ers ontvangen deze maand de voorlopige aanslag 2020 van de Belastingdienst. De Belastingdienst adviseert zzp’ers te controleren de gegevens gebaseerd op 2019 nog steeds kloppen. Het bericht Belastingdienst: ZZP’ers controleer aangifte verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Lunado in verlichte frames

  Lunado liet op Viscom in Düsseldorf zien dat het nu ook verlichte textielframes aan haar assortiment toevoegt. In dubbelzijdige en enkelzijdige uitvoering en een maatwerkproduct. Het bericht Lunado in verlichte frames verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Canon en OneVision strijden voor efficiëntie

  Canon Production Printing en OneVision werken samen om grootformaat grafische klanten verbeterde operationele efficiëntie te bieden met workflowautomatisering. Het bericht Canon en OneVision strijden voor efficiëntie verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Met Creative Suite 2020 zal Adobe wederom groeien

  TOELEVERANCIERS - Begin november introduceerde Adobe tijdens het jaarlijkse Adobe MAX event haar nieuwste versie van Creative Cloud. Natuurlijk biedt deze versie weer talloze uitbreidingen en ook nieuwe applicaties. Het abonnementenmodel bestaat sinds 2013 en blijkt zeer succesvol voor de software ontwikkelaar.

 • Signbeurs Viscom 2020: tegenvallende bezoekcijfers

  SIGNPRINT –  Werpt drupa ’20 z’n schaduw vooruit? Gezien het teruglopende bezoekersaantal vorige week aan de Viscombeurs in Düsseldorf lijkt dat zo: 25,8% minder dan in 2019. Maar ook Heimtextil minus 6.3% en PSI minus 7% bezoekers. Combibeurs PromoTex’20 kreeg een opsteker: plus 19% meer bezoekers (*). Toch bleek Viscom een smaakmakende signbeurs voor het MKB.

 • Create your future: subsidieproject inzetbaarheid

  BRANCHE - Werken aan de toekomst van bedrijf én medewerkers. Met het subsidieproject Create your future helpt het A&O Fonds Grafimediabranche je daar graag bij. Want gemotiveerde en goed presterende vakmensen vormen de basis voor gezonde en productieve bedrijven. Hoe zorg je dat jouw mensen zich ontwikkelen tot krachtige, breed inzetbare medewerkers?

 • manroland Goss kiest GWS als vertegenwoordiger

  BEDRIJVEN - Onder de naam manroland Benelux opereerden in ons land twee verschillende bedrijven: manroland Sheetfed (vellen) en manroland Goss web systems (rotatie). Beide bedrijven hebben een andere eigenaar, maar werkten in Nederland onder één dak. Dat gaat veranderen.

 • Letters buigen op tafel

  Waar voor het produceren van doosletters vaak grote letterbuigmachines worden ingezet, werd op Viscom in Düsseldorf de AccuBend Freedom gepresenteerd. Het bericht Letters buigen op tafel verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws