Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixPremerehttp://www.ipexgroup.com/Online GedruktCEWE PrintDrukwerk Boyshttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Voorlichting over Wab

  Het ministerie van SZW wil werkgevers en werknemers informeren over de veranderende regels rondom arbeidscontracten en ontslag. Op 1 januari 2020 gaat de Wet arbeidsmarkt in balans in. Het bericht Voorlichting over Wab verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Kennis valt bij te schaven. Gedrag ook?

  SOCIAAL - Beroepen veranderen snel. Neem de orderbegeleider. Die wordt in toenemende mate dé communicatieschakel tussen de klant en het bedrijf. Het uitwerken van opdrachten in technische specificaties voor de productie is belangrijk, maar nog belangrijker is het goed kunnen luisteren naar de klant.

 • Ton Witvoet van Licht&Reclame plotseling overleden

  Ton Witvoet, werkzaam bij Licht&Reclame Sign Consultants in Sint Oedenrode, is na een zeer kort en hevig ziekbed zaterdag 16 november overleden. Hij is 59 jaar geworden. Het bericht Ton Witvoet van Licht&Reclame plotseling overleden verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Netwerkpartners aanwezig op Workflow Summit

  EVENEMENT - Op de 2019 editie van de door Grafkom in Zweden georganiseerde Workflow Summit waren twee printmedianieuws netwerk partners aanwezig. Zij gaven hun visie op het gebied van workflows in zowel een administratieve context als een papieroptimalisatie/milieu context.

 • KVGO-DC-verwerkersovereenkomsten AVG aangepast

  I.v.m. de nieuwe leveringsvoorwaarden voor de grafimediabranche zijn in de Nederlandstalige en het Engelstalige model van de verwerkingsovereenkomst, waarbij een lid verwerker is en de klant verantwoordelijke, artikel 12.1a aangepast.

 • KVGO-DC-verwerkersovereenkomsten AVG aangepast

  I.v.m. de nieuwe leveringsvoorwaarden voor de grafimediabranche zijn in de Nederlandstalige en het Engelstalige model van de verwerkingsovereenkomst, waarbij een lid verwerker is en de klant verantwoordelijke, artikel 12.1a aangepast.

 • Inboedel Roto Smeets Deventer onder veilinghamer

  FINANCIEEL - Het is een net iets te mooi gemaakt filmpje, al doet het onderliggende deuntje triest aan. De online veiling van apparatuur van het failliete Roto Smeets Deventer vindt plaats op 12 december aanstaande vanaf 10:00 uur. De lijst met apparatuur is samengesteld door het Duitse veilinghuis NetBid.

 • Bij de ANT staan de leden centraal

  De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is dé belangenbehartiger van tandartsen, een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid. Zij zetten zich in voor een beter imago van de beroepsgroep en blijven strijden tegen bureaucratie. Daarnaast kunnen ANT-leden profiteren van het uitgebreide, aantrekkelijk geprijsde servicepakket. Zes keer per jaar verschijnt hun magazine Dentz waarin de ANT […] Het bericht Bij de ANT staan de leden centraal verscheen eerst op Elma.

 • Winactie als ‘ledenwervingsmiddel’

  Het is een veelgebruikte tactiek  – winacties zijn nou eenmaal een beproefde manier om interesse in een product, merk of vereniging te creëren, omdat mensen graag anderen over gratis zaken vertellen. En als mensen praten over uw merk of vereniging als resultaat, heeft u in wezen uw doelgroep omgetoverd tot marketeers. De ANKO, de branchevereniging van […] Het bericht Winactie als ‘ledenwervingsmiddel’ verscheen eerst op Elma.

 • FOCWA-directeur Femke Teeling geeft gastles bij VMBO in Veenendaal

  Femke Teeling, directeur FOCWA, gaf onlangs samen met Schadenet Rijnders Veenendaal een gastles bij vmbo-school Het Perron. Tijdens de gastles werden de leerlingen meegenomen in de wereld van het schadeherstel. Volgens FOCWA is het geven van gastlessen een van de meest effectieve methodes om nog meer jongeren te enthousiasmeren om een studie of baan te […] Het bericht FOCWA-directeur Femke Teeling geeft gastles bij VMBO in Veenendaal verscheen eerst op Elma.

meer nieuws