Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixPremerehttp://www.ipexgroup.com/Online GedruktCEWE PrintDrukwerk Boyshttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Gewrapte racewagen eert vrouwelijke coureurs

  VR Motorsport heeft een opvallend ontwerp van een racewagen onthuld, om vrouwelijke coureurs te inspireren en te eren. De wrap is geprint door MediaCo met behulp van HP latextechnologie. Het bericht Gewrapte racewagen eert vrouwelijke coureurs verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Antalis in Japanse handen

  Antalis is sinds 21 juli in handen van de Japanse onderneming KPP. Deze wereldwijde speler heeft alle aandelen overgenomen van Sequdana en BPI. Het bericht Antalis in Japanse handen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Oproep KVGO: blijf alert op corona

  BRANCHE - Verslapping rondom de aandacht voor corona zien we inmiddels overal. De '1,5 meter afstand maatschappij' bestaat slechts nog in theorie en in de praktijk slechts in specifieke gevallen. Op straat en in de supermarkten zijn het slechts enkelen die de regels in acht nemen. KVGO roept haar leden op blijvend alert te zijn op de gevolgen van het corona virus.

 • Amerikaanse LSC noteert bijna 39% omzetdaling

  BUITENLAND - De op drie na grootste drukkerij van de Verenigde Staten verkeerde in april al in moeilijkheden, waardoor verschillende productie-eenheden werden gesloten. Het tweede kwartaal was daarmee door voorbode van verslechterende financiële resultaten. Analisten zeggen dat corona niet de oorzaak is van de huidige situatie. CEO Thomas Quinlan nuanceert de cijfers.

 • Apple weer duurste bedrijf ter wereld na cijfers Q2

  FINANCIEEL - Afgelopen vrijdagmiddag haalde Apple Saudi Aramco in als duurste bedrijf op de beurs. In de loop van de dag koerste het bedrijf af op een nieuwe grens van 1800 miljard dollar en sloot met 1821 miljard dollar. Dat kwam vooral door de goede cijfers van het afgelopen kwartaal.

 • Het VCA-diploma: ook van groot belang in de signsector

  Afgelopen voorjaar lagen door de coronacrisis in heel Nederland trainingen en cursussen stil. Geleidelijk worden klassikale bijeenkomsten nu weer opgepakt, uiteraard volgens de coronavoorschriften. Ook bij VCANederland, gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen, is het weer mogelijk om de VCA-cursus klassikaal te volgen. Het bericht Het VCA-diploma: ook van groot belang in de signsector verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Omzet Koenig & Bauer 20% lager in tweede kwartaal

  FINANCIEEL - De effecten van corona worden nu duidelijk aan de hand van de laatste kwartaalcijfers van de meeste leveranciers van zowel offset- als digitale systemen. Koenig & Bauer moest tevreden zijn met een omzet van bijna 405 miljoen euro.

 • ‘Kwart niet blij met bedrijfsruimte’

  Liefst 27 procent van de Nederlandse ondernemers ontvangt liever geen (potentiële) klanten in zijn bedrijfsruimte. Dit blijkt uit onderzoek van GaragePark onder 1.004 Nederlandse ondernemers. Het bericht ‘Kwart niet blij met bedrijfsruimte’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • LENN onderdeel van FaberExposize

  LENN - de ‘signtuners’ - zet per 1 augustus 2020 de werkzaamheden voort onder de vlag van FaberExposize. Een nieuwe eigenaar, maar vanuit de oude stek in Delft en deels dezelfde bezetting. Het bericht LENN onderdeel van FaberExposize verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Blijf de maatregelen in acht nemen

  Beste leden, Zoals jullie ongetwijfeld in de media hebben kunnen lezen laait het coronavirus links en rechts weer op in Nederland en daarbuiten. Wij maken ons hier grote zorgen over en moeten er niet aan denken dat dit gaat leiden tot nieuwe maatregelen variërend van (regionale) lockdowns tot landelijke (verregaande) maatregelen. Gezien de reële gevaren…

meer nieuws