Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixPremerehttp://www.ipexgroup.com/Online GedruktCEWE PrintDrukwerk Boyshttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • VHG Imagocampagne zakelijke markt

  Hoe maak je de meerwaarde van een VHG-groenprofessional zichtbaar in de particuliere en zakelijke markt? De VHG-imagocampagne is van start gegaan. Met deze campagne wil Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) de meerwaarde van de groenprofessional zichtbaar maken bij het publiek. De Levende Tuin en het Levende Gebouw gelden daarvoor als basis: de VHG-groenprofessional […] Het bericht VHG Imagocampagne zakelijke markt verscheen eerst op Elma.

 • #KappersGaanKapot

  De kappers zijn deze week weer open. Hiervoor heeft de ANKO hard geknokt; de lange sluiting in verband met de lockdown maakt ze #kapot! Dat wilde de brancheorganisatie laten zien aan (politiek) Nederland en daarom riepen ze alle kappers op een filmpje in te sturen, waarin zij hun verhaal vertellen. Dat deden ze massaal. Ze […] Het bericht #KappersGaanKapot verscheen eerst op Elma.

 • De markt werkt al 100 jaar

  De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel is de ondernemersorganisatie voor de ambulante ondernemers in Nederland. De CVAH zet zich in voor de toekomst van de ambulante handel als collectief en het zakelijk welzijn van de aangesloten individuele marktondernemers in het bijzonder. Twaalf keer per jaar verschijnt hun magazine De Koopman waarin de CVAH haar […] Het bericht De markt werkt al 100 jaar verscheen eerst op Elma.

 • De Slager in een nieuw jasje

  In de samenwerking met Elma voor de uitgave van het KNS-ledenblad De Slager kwam de mogelijkheid van een restyling ter sprake. Een goed idee maar ook een uitdaging. De Slager is al heel lang het ledenblad van de KNS en kent een aantal vaste elementen. De branche herkent zich in bepaalde kleuren en beelden. Desondanks is […] Het bericht De Slager in een nieuw jasje verscheen eerst op Elma.

 • Het Notariaat: Herkenbaar maar dan anders

  Het vakblad voor notarissen, het Notariaat, heeft een metamorfose ondergaan met een nieuwe bladformule en een nieuwe vormgeving. Het eerste nummer viel vrijdag 12 februari op de mat. Het vernieuwde Notariaat Magazine is ook online te vinden op knb.nl. Hier zijn de artikelen gemakkelijk online te lezen, worden video’s geplaatst en polls gehouden. De Koninklijke […] Het bericht Het Notariaat: Herkenbaar maar dan anders verscheen eerst op Elma.

 • Mooi initiatief van Stichting Laurens Janszoon Coster

  EVENEMENTEN - Onlangs verscheen de catalogus van Mooi Marginaal 2018-2019. Hierin staan vijftig van de mooiste Nederlandse en Vlaamse bibliofiele en marginale uitgaven vermeld.

 • Comhan Aluminium verhoogt prijzen

  Comhan Aluminium ziet zich gedwongen om de prijzen van haar signsystemen te verhogen. Dat is het gevolg van de stijging van de aluminiumprijzen op de London Metal Exchange (LME). Het bericht Comhan Aluminium verhoogt prijzen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Webinar ‘Ondernemen bij tegenwind’

  'Een inspirerende middag vol tips om (extra) succesvol te zijn in turbulente tijden.' Dat staat centraal tijdens een webinar van FlyerAlarm op 9 maart. Het bericht Webinar ‘Ondernemen bij tegenwind’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Belangrijke aanvulling controle-projecten Inspectie SZW (ISZW)

  In aanvulling op ons bericht van 19-2-2021 het volgende. Bedrijven hoeven geen gegevens te verstrekken voor het inspectieproject gevaarlijke stoffen. Drukkerijen worden alleen bezocht voor het inspectieproject arbobeleid indien ze (ook) onder SBI-code 17 ingeschreven staan in het Handelsregister van de KvK.

 • Belangrijke aanvulling controle-projecten Inspectie SZW (ISZW)

  In aanvulling op ons bericht van 19-2-2021 het volgende. Bedrijven hoeven geen gegevens te verstrekken voor het inspectieproject gevaarlijke stoffen. Drukkerijen worden alleen bezocht voor het inspectieproject arbobeleid indien ze (ook) onder SBI-code 17 ingeschreven staan in het Handelsregister van de KvK.

meer nieuws