Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixPremerehttp://www.ipexgroup.com/Online GedruktCEWE PrintDrukwerk Boyshttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Stora Enso bevestigt sluiting van fabriek in Finland

  TOELEVERANCIERS - In de komende maanden zal Stora Enso haar fabriek Veitsiluoto Mill in Kemi in het noorden van Finland sluiten. Daarmee verdwijnt een forse jaarlijkse capaciteit op het gebied van papierproductie.

 • Landmark #OPGEZWOLLE krijgt facelift

  Studenten van de opleiding Signmaker van Cibap vakschool voor vormgeving in Zwolle hebben het landmark #OPGEZWOLLE een tijdelijke metamorfose gegeven. Dit in het kader van PROTO. Het bericht Landmark #OPGEZWOLLE krijgt facelift verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Coronakredietregelingen inzetten voor herstelinvesteringen

  Van het Ministerie van Economische Zaken kregen wij bericht over mogelijkheden om de  coronakredietregelingen ook in te zetten voor herstelinvesteringen.

 • Coronakredietregelingen inzetten voor herstelinvesteringen

  Van het Ministerie van Economische Zaken kregen wij bericht over mogelijkheden om de  coronakredietregelingen ook in te zetten voor herstelinvesteringen.

 • Vrouwenblad VIVA daalde te sterk in print

  BEDRIJVEN - na bijna 50 jaar de toon te hebben gezet in het vrouwenbladen segment, verdwijnt de titel uit het portfolio van DPG media. Volgens de uitgever doet Flair het beter, vooral ook een grote groep jonge vrouwen.

 • Zünd Cutter bij Showdown Displays

  Showdown Displays Europe, fabrikant van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen, voorziet zijn printcentrum in het Tsjechische Přestanov van de nieuwe Zünd G3 Cutter. Het bericht Zünd Cutter bij Showdown Displays verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Thuiswerken in de print- en signbranche

  De discussie over de voors en tegens van (gedeeltelijk) thuiswerken is actueler dan ooit. Op woensdag 30 juni organiseert Fespa Nederland daarom een online rondetafelgesprek. Het bericht Thuiswerken in de print- en signbranche verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Verrassend initiatief in de verpakkingswereld

  VERPAKKINGSMEDIA - De verpakkingsindustrie in Nederland staat bekend om vooruitstrevende en innovatieve ontwikkelingen. Aan zaken die te maken hebben met het milieu wordt op grote schaal ook veel aandacht besteed. Echter nog niet genoeg en het mag best wat sneller volgens een aantal deskundigen in de verpakkingsbranche.

 • Pink Panther Paints letterschildert

  Jasmine Roemendael uit Antwerpen kwam via graffiti terecht in het letterschilderen, dat ze uitvoert onder de naam Pink Panther Paints. Het bericht Pink Panther Paints letterschildert verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Henri Buitink terug bij ISCA Nederland

  Na twaalf jaar afwezigheid is de 46-jarige Henri Buitink weer terug bij ISCA Nederland. Hij begint vol enthousiasme opnieuw aan dit avontuur bij de totaalleverancier in Hoevelaken. Het bericht Henri Buitink terug bij ISCA Nederland verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws