Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixPremerehttp://www.ipexgroup.com/Online GedruktCEWE PrintDrukwerk Boyshttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • 3D-printer voor mode en design

  Stratasys grijpt de Première Vision Paris (5 tot en met 7 juli) aan voor de presentatie van de J850 TechStyle, een 3D-printer voor direct-to-textile. Het bericht 3D-printer voor mode en design verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Waar moet een goede website aan voldoen

  Een goed functionerende website is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Elk bedrijf heeft inmiddels een site waar consumenten een kijkje kunnen nemen en informatie kunnen vinden. Maar wanneer wordt er bepaald wanneer een site goed is en hoog in de zoekoptimalisatie komt? Tegenwoordig kunnen bureaus hier voor worden ingehuurd, die jouw website een nieuwe leven inblazen en ook nog eens goed vindbaar wordt. Het bericht Waar moet een goede website aan voldoen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Grafisch dagboek uit Soni – Tanzania (deel 1)

  BUITENLAND - Gedurende ruim drie decennia was de sector Printing & Publishing van PUM, die letters staan voor Programma Uitzending Managers, met zo’n 70 verschillende vrijwilligers actief bij grafische bedrijven in ontwikkelingslanden of in landen met een opkomende economie. Bij het aantreden van een nieuwe directie kwam daar op advies van een gerenommeerd adviesbureau een eind aan.

 • Vivalyte werkt samen met OpenStructures

  Vivalyte ontwikkelde een nieuwe modulaire duurzame ledlamp voor de ontwerpmethodologie van OpenStructures. Het resultaat werd eind juni gepresenteerd op de SITEM-beurs in Parijs. Het bericht Vivalyte werkt samen met OpenStructures verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Skills The Finals in 2023 in RAI Amsterdam

  Het jaarlijkse NK voor vakwedstrijden in het (v)mbo, Skills The Finals, vindt op donderdag 23 en vrijdag 24 maart 2023 plaats in RAI Amsterdam. In 2019 was de hoofdstad ook al gastheer. Het bericht Skills The Finals in 2023 in RAI Amsterdam verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Arbeidsvoorwaarden aantrekkelijker maken, hoe dan?

  OPINIE - Het MKB - en dan vooral het kleinbedrijf - heeft steeds vaker problemen met het behoud van personeel. De pandemie heeft het werknemersspeelveld flink opgeschud. Cao's bieden slecht een beperkte houvast rondom primaire arbeidsvoorwaarden. Secundair kunnen werkgevers slechts beperkt hun portemonnee opentrekken.

 • Brecht Grieten stelt zich voor

  Per 1 juli jl. ben ik in dienst getreden bij het KVGO als directeur. Samen met de leden, het bestuur en de medewerkers ga ik flink aan de slag om van het KVGO een nog sterkere en betere vereniging te maken die haar leden optimaal bedient. Zo wil ik samenwerken aan een dynamische vereniging van, voor en door de leden die Nederland kleuren met hun vakmanschap.

 • Brecht Grieten stelt zich voor

  Per 1 juli jl. ben ik in dienst getreden bij het KVGO als directeur. Samen met de leden, het bestuur en de medewerkers ga ik flink aan de slag om van het KVGO een nog sterkere en betere vereniging te maken die haar leden optimaal bedient. Zo wil ik samenwerken aan een dynamische vereniging van, voor en door de leden die Nederland kleuren met hun vakmanschap.

 • Versoepeling betalingsregeling coronaschuld

  Het kabinet wil de bestaande betalingsregeling versoepelen voor bedrijven die tijdens corona een belastingschuld hebben opgebouwd. Het bericht Versoepeling betalingsregeling coronaschuld verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Nieuwe camera op machines Trotec

  Trotec Laser heeft zijn vlaggenschip lasergraveer- en -snijmachines geüpgraded met het nieuwe dekselcamerasysteem Vision Design & Position. Het bericht Nieuwe camera op machines Trotec verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws