Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixPremerehttp://www.ipexgroup.com/Online GedruktCEWE PrintDrukwerk Boyshttp://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Een derde van de organisaties vatbaar voor phishing

  KnowBe4 heeft in zijn nieuwe Phishing by Industry Benchmarking Report in kaart gebracht hoe vatbaar organisaties zijn voor een phishing-aanvallen. Het rapport gebruikt hiervoor een zogenaamd ‘phishing prone percentage’. Dit percentage geeft aan hoeveel procent van de werknemers vatbaar is voor phishing of social engineering.Lees verder »

 • Konica Minolta vergroot omzet IT-services met 14 procent

  Konica Minolta Business Solutions Europe heeft in het financiële jaar 2018, dat eindigde in maart 2019, met zijn IT-services en -oplossingen een omzet van 257 miljoen euro in Europa gerealiseerd. Dit is een sterke stijging van 14 procent ten opzichte van het vorige financiële jaar. Dit onderstreept het succes van Konica Minolta, op weg om een toonaangevende aanbieder van IT-services te worden, zowel door organische groei als door strategische overnames.Lees verder »

 • Voor Pampus met Si’bon

  Terwijl de warmterecords sneuvelden en de mussen dood uit de mast vielen, zeilden dinsdag ruim 75 personen uit de signbranche op een driemastklipper mee met Si’bon. Het bericht Voor Pampus met Si’bon verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Het groene evenwicht van Printvisie in Rotterdam

  BEDRIJVEN – Wanneer je als bedrijf kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan neem je de verantwoordelijkheid voor het vinden van de balans tussen mens, milieu en meerwaarde. Oftewel people, planet en profit. Bij Printvisie in Rotterdam zijn ze er goed in geslaagd om dit evenwicht te vinden. Hoewel dit evenwicht onlangs flink verstoord werd.

 • Kornit Digital brengt workflowplatform

  Kornit Digital heeft op ITMA 2019 in Barcelona Kornit Konnect aangekondigd: een nieuw cloudgebaseerd, mobiel workflowplatform waarmee bedrijven de productiviteit kunnen verbeteren. Het bericht Kornit Digital brengt workflowplatform verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • WatchGuard ziet enorme toename aantal malware-aanvallen

  De dreiging van malware groeit, zo blijkt uit de nieuwste editie van het Internet Security Report van WatchGuard Technologies. De securityspecialist detecteerde in het eerste kwartaal van 2019 maar liefst 62 procent meer malware dan in het kwartaal daarvoor. Cybercriminelen maken gebruik van een breed scala aan aanvalstechnieken, waaronder schadelijke Office-documenten, Mac-malware en webapplicatie-exploits.Lees verder »

 • Motiv ICT Security en Cisco intensiveren hun samenwerking

  Motiv ICT Security en Cisco intensiveren hun samenwerking om de gezamenlijke securitydienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Motiv biedt als een van de eerste Managed Security Service Providers (MSSP) het volledige Cisco securityportfolio van producten en diensten aan.Door het securityportfolio van Cisco te combineren met de innovatieve securitydiensten van Motiv, voldoet Motiv aan de vraag van haar klanten naar meer geïntegreerde cybersecuritydienstverlening.Lees verder »

 • Roland ondersteunt Berlijns modelabel

  Auf Augenhoehe maakt mode voor mensen met dwerggroei. De flock- en flexfolies voor de merchandiseproducten van dit modelabel worden gesneden op een Roland-plotter. Het bericht Roland ondersteunt Berlijns modelabel verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Affinity Publisher alternatief voor Adobe

  PRODUCTIE INNOVATIE - Afgelopen week lanceerde Serif de nieuwe app voor ontwerp en opmaak, Affinity Publisher. De app ligt (eindelijk) in de 'rekken' met de vernieuwende StudioLink technologie als kers op de taart.

 • Epson textielprinter voor grote volumes

  Epson lanceert deze week op ITMA Barcelona een nieuwe textielprinterreeks voor grote volumes, de Monna Lisa Evo Tre-reeks, met als vlaggenschip de machine met 64 printkoppen. Het bericht Epson textielprinter voor grote volumes verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws